Hirdetés betöltése...

Horrorbalesetet szenvedett a Tortakirály


NEW YORK, NY - OCTOBER 24: Chef and TV personality Buddy Valastro attends The Build Series Presents Buddy Valastro Discussing His New "Rethink Sweet" Project at AOL HQ on October 24, 2016 in New York City. (Photo by Monica Schipper/WireImage)

Buddy Valastro a bowling miatt került a balesetire.

A sztárcukrász szóvivője a következőket mondta: “A család éppen otthonukban játszott, amikor a bábuállító gép meghibásodott, Buddy pedig saját kezűleg szerette volna megjavítani, de a keze beragadt, a masina pedig átszúrta a kézfejét háromszor egy négy centiméteres fémrúddal.”

Buddy Valastrót fiai szabadították ki egy forgó fűrész segítségével és azonnal bevitték a sürgősségire, ahol az orvosok eltávolították a fémrudat, majd egy ortopéd sebész helyreállító műtétet végzett el rajta – írja a People Magazin.

Buddy Instagramon osztott meg magáról egy kórházban készült képet, amin viccesen megkérdezi: “Mit gondoltok az új kiegészítőmről?”

Noha a baleset korántsem volt ilyen derűs, jó tudni, hogy a Tortakirály még ennek ellenére sem veszítette el jókedvét. Jelenleg otthonában lábadozik, és mivel a domináns keze sérült meg, hosszas gyógyulási folyamat és sok fizikoterápia vár rá.