Hirdetés betöltése...

Beszakadt a BUX! Itt a trend forduló? ( A rendszerváltozás óta nem zuhantak ekkorát a beruházások )


Több rossz hír is érkezet az elmúlt percekben ( 2017.02.28 délelőtt ), de mostanában ezek sem szoktak esést generálni. Konkrétan senkit sem szokott érdekelni a magyar tőzsdén, hisz az irány csakis felfelé lehet! Venni, venni, venni…Két cikket írtunk már ebben a témában:

A magyar tőzsde emelkedik, és emelkedik, és emelkedik, ki tudja hol áll meg….A “hagyományos befektetések kora, itt véget ért”.

Egyszerűen képtelen esni a magyar tőzsde!! Tovább tombol a “bika”!

Ezekben kifejtettük azon véleményünket, hogy semmi jelét nem látjuk az esésnek! Most azért jelentkeztünk újra egy pár mondat erejéig, mert a mai napon délelőtt, egy komolyabb korrekció indult a magyar tőzsdén, ami ugyebár ahogy fentebb is említettük, senkit nem szokott felkavarni, és pár óra, vagy nap múlva, újra emelkedésbe fordulnak majd az árak. Deeee…véleményümk szerint ez most más! Egyszerű is lehet a magyarázat. Annyira feszített az emelkedés, hogy előbb-utóbb "kötelező" az esés. De az ilyen sikeres bika trend után, a befektetőknek szükségük van valamilyen jelzésre, hogy miért is kezdjenek eladásokba. Kell valami indok…szerintünk ez délelőtt megérkezett, mégpedig ez az: A rendszerváltozás óta nem zuhantak ekkorát a beruházások- szól a cikk a portfolio.hu oldalán! Most ezt nem véleményezzük részletesen, olvassátok el az oldalon. 

Szóval szerintünk, szép csendben, vagy viharosan, ( ezt nem lehet megjósloni ) középtávon, esés fog kezdődni a magyar tőzsdén!