Hirdetés betöltése...

Uhhh, hogy idegesít amikor reklám van a film közben, és a olyankor a másik csatornán is! Itt a válasz, hogy miért!


"Zoltán" nevű informátorunktól ( aki az egyik nagy kereskedelmi TV-nél dolgozik ) tudtuk meg, hogy az, mikor egy filmet nézel, akármelyik TV csatornán, és azt reklámmal szakítják meg, egyáltalán nem véletlenszerű! De ami a legérdekesebb, hogy az sem az, amikor megpróbálsz átkapcsolni egy másik csatornára, mert bár tudod, hogy percek múlva folytatódik a film, akkor is nehezen várod ezt meg, addig is másik érdemi tartalmat néznél, másik filmet, vagy műsort! Nos…lehet megtapasztaltad már, de ha nem, valószínűleg csak nem figyeltél fel rá, ez sem fog könnyen sikerülni. Ugyanis hiába kapcsolgatsz, szinte mindenhol reklámot fogsz találni. A sport, zene, mese csatornák lehetenek kivételek, de ott sem minden esetben. Miért van ez? Na ezt árulta el nekünk, "Zoltán"… A magyarázat egyzerű. A csatornák 90% összehangolja ezt a tevékenységét, ebben partnerek, mivel a kutatások szerint, ha filmnézés közben, a megszakítás időszakában elkapcsolsz másik csatornára, és ott egy másik jó film, vagy műsor megy, nagyobb eséllyel maradsz ott, és nem térsz vissza az előzőhöz.

Vagyis elhagyod az előző csatornát. Nos tudjuk, hogy a reklámokból van a bevétel, de azért a szakemberek sem hülyék, ők is tudják, hogy azért nem ujjongva nézzük a reklámokat, gyakran elegünk van belőlük, azonban, ha megszokjuk, hogy "úgyis a másik csatornán is reklám van",akkor mégis inkább maradni fogunk idővel, nem is próbálunk ide-oda kapcsolni, vagyis beadjuk a derekunkat. Így az a képlet jön ki természetesen, hogy ténylegesen az adott film, műsor versenyez a másik csatorna filmjével, műsorával, hisz reklám pakk, és reklám pakk között nem tudunk különbséget tenni, hogy "Ezen a csatornán jobbak, a másikon rosszabbak a reklámok"! Hogy ebben egyenlő eséllyel induljanak az egyébként konkurens csatornák, összehangolják ezt, és próbálják egyidőben megszakítani a műsort, és leadni a reklámokat! Konrétan egyszerre "kínozni" a nézőt, így ebben nem lesz rosszabb véleményünk sem az egyik, sem a másik csatornáról! Úgy tudjuk, van néhány csatorna aki nincs benne ebben a "szövetségben", de 90%-uk e szerint működik! 

Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, én még mindig nem szoktam meg, és azért sem adom fel!! 🙂 reklámok idején továbbra is "vadászni" fogok 🙂