Hirdetés betöltése...

Egy bunkó gazdag férfi esete az eszes egészségügyi asszisztenssel!


Egy ismert híres üzletembert pár napra beutalták a kórházba, ahol különböző vizsgálatoknak vetették alá. A férfi rendkívül durván, csúnyán viselkedett az orvosokkal, különösen az őt ápoló asszisztenssekkel, akikkel úgy beszélt, mintha a rabszolgái lettek volna. Majdnem senki sem mert szólni a befolyásos és dúsgazdag férfinak, csak a főnővér állta a sarat.

Egy nap az okos nő elhatározta, hogy megleckézteti a pasast, mert nem tűrheti tovább, hogy megalázza őt és a kollégáit. Így bement a kórterembe, ahol a férfi feküdt, és közölte vele, hogy meg kell mérnie a lázat.

A férfi ellenkezett, azt mondta, hogy az ő szájába semmiféle lázmérőt nem tesznek be.

– Nem is a szájába kell betennem, mivel nagyon pontos mérésre lesz szükség, ezért a hátsó felébe kell betennem a lázmérőt, így tolja le a nadrágját, gyerünk – utasította a főnővér.

A férfi végül megadta magát, és miután az asszisztens felhelyezte a lázmérőt, amiről a férfi azt hitte, hogy lázmérő, így szólt:

– Elfelejtettem valamit, át kell mennem a másik kórterembe, addig meg ne mozduljon!

És ekkor sorra bejöttek az asszisztensek, és mind hangosan elnevették magukat. Mikor megjelent egy orvos is, megkérdezte a férfitól, hogy mi történt, mire az dühösen kiabálni kezdett:

– Hogy hogy mi történt? A doktor úr talán nem tudja, hogy miként néz ki egy lázmérés ?

– Igazából tudom, de azt nem egy szál szegfűvel szokták elintézni…

forrás: twice.hu