Hirdetés betöltése...

“Újra” szerelmes Pintér Tibor. Ez a 23 éves lány az új párja”


A Nemzeti Lovas Színház igazgatója tavaly novemberben szakított barátnőjével, Rubos Friderikával, sok volt köztük a konfliktus, de a színész ismét boldog, hiszen újra szerelmes, ezúttal egy 23 éves lányba.

Ilyés Jeniferrel már évek óta ismerik egymást, hiszen a lovasszínház egyik sztárja, de szerelmük tavaly év végén lobbant lángra, az utolsó Jimmy-előadás végén. A lány sokak számára lehet ismerős, 2014-ben jelentkezett az X-Faktorban is.

“Az utóbbi hetekben alakult ki ez a szerelem. A tavalyi év egyik utolsó Jimmy-előadásán éreztük először, hogy valami történik velünk” – mondta Pintér Tibor a Blikknek.

Tenya azt is elárulta a lapnak, hogy ezúttal más a szerelem, mindketten szakmabeliek, ezért nagyon jól megértik egymást, és sok időt töltenek egymással.

“Jeni olyan társam tud lenni, aki megért, hiszen szakmabeli. Nagyon hasonló az ízlésünk, sokat tanulunk egymástól. Szüksége van egy olyan férfira, akire felnézhet, és ezt szerintem meg tudom neki adni, de ő is sokat segít nekem. Például az éneklésben adott már olyan tanácsot, amelyet megfogadtam. Ráadásul nagyon jó az ízlése, jól lát engem kívülről” – magasztalta szerelmét Pintér Tibor.