Hirdetés betöltése...

Első ránézésre egy átlagos istállónak tűnik, azonban, ha meglátod belülről elámulsz!


Ezt a házat gondolkodás nélkül bárki elfogadná. Ugye neked is tetszik? Az álom megvalósításához egy régi istállót használtak fel, mely csupán belülről lett átalakítva. Kívül megtartották az eredeti formáját, a belső design még így is pazar lett.

istallo1

Egy texasi férfi nagyon eredeti ötlettel állt elő: különleges házat szeretett volna, azonban kívánsága az volt, hogy ne legyen új építésű, és lehetőleg egy régi épületet alakítsanak át neki. Tervét bemutatta a Morton építkezési vállalatnak. A kivitelezők a lehető legtökéletesebb ötletet mutatták be a férfinak, aki alig hitt a szemének, amikor meglátta, hogy mennyire ráéreztek kívánságára.

El tudod képzelni, hogy egy istállóban, vagy egy gabona raktárban lakj?

Az álomháznak nincsen egyetlen ablaka sem, sőt az odáig vezető út sem aszfaltozott, kaviccsal van kirakva. Ilyen körülmények között mégis a lehető legnagyobb luxust varázsolták elő a tervezők. A ház kívülről egyáltalán nem meggyőző, sőt, úgy néz ki az oldalán csüngő légkondikkal, mintha egyáltalán nem lakna benne senki.

istallo2

istallo3

De, ha egyszer átléptük a küszöböt, alig hiszünk a szemünknek. Az egy légtérből álló alsó részben egy óriási nappali található, külön tévéző, beszélgető, étkező és bár résszel. Itt aztán senki nem unatkozhat. A berendezés teljes mértékben a texasi cowboy stílusnak felel meg. A bőr, szőrme, és a trófeák világa dominál. Egy óriási, masszív falépcsőn fel lehet menni az emeltre, ahol a tulajdonos hálószobája, és még további más, a vendégek számára fenntartott szobák kaptak helyet.

istallo4

istallo5

A sok szoba, a pazar berendezés, és az óriási alsó tér kissé hotel benyomást kelt, azonban a tulajdonos elmondása szerint ő nagyon otthonosan érzi benne magát, boldog, hiszen élete legnagyobb álma valósult meg.

istallo6

istallo7

forrás: twice.hu