Hirdetés betöltése...

Te talán nem fogsz megöregedni? Még “olyan oldalnak” sem illik mások tragédiáját, leépülését cikkezni!


Na most jött el a pillanat amikor ki kell írnom ezt magamból! A mi oldalunkon is van celeb hír, bulvár hír, és a sajnálatos halálesetekről 🙁 is be szoktunk számolni. Sajnos ezek mind az élet részei…deeee, olyan cikket nem közlünk, még akkor sem, ha ezrek kattintanának rá, amiben ( a címben elsőnek ) felhívjuk a figyelmet arra, hogy most egy híresség, vagy celeb "leépüléséről" fogsz képeket, videót látni! Szégyellje magát az az oldal, cikkíró, aki ezeket a "híreket" vadássza!

Mi abban a hír, vagy "különleges" ha egy ember megöregszik, vagy életében valami tragédia történik, vagy netán beteg lesz, ( akár drogos, alkoholista is ) és ezek hatására, lefogy, leépül… 🙁 A címek pedig így szólnak…" Nem fogsz ráismerni!, ….Elképesztően lefogyott!….Felismerhetetlenre fogyott a Dallas egykori főszereplője…Mély nyomot hagyott rajta a tragédia…Elképesztően megváltozott a Dallas sztárja, tragédia állhat a háttérben?… ( Megjegyzem itt még nem lehetett tudni felesége haláláról, mert titokban, "egyedül" temette el 🙁 , ezért írták így a címet )…Felismerhetetlen lett a Baywatch bombázója – 20 év alatt nagyon megváltozott!…stb. Hallod? Ennél az utolsó címnél még oda is írják, hogy 20 év alatt!! Nem érted? Miért? Te talán nem változol? Nyílván van aki jobban "tartja" magát, és van aki kevésbé…na de kérem…azért a celeb is megöregedhet! Vagy lehetnek problémái! Ami kiveri a biztosítékot nálam teljesen, az az ilyen képek, mint  "a régen, és most"!  Egy példa:

Hallod? 35 évvel ezelőtt volt a Conan forgatása!! Aki ezt a képet összeszerkesztette, az egész életében nem edzett annyit, mint Arnold 1 hónap alatt! De lehet sokat mondtam! Szóval ezeken akadtam ki….amúgy ami miatt gyorsan összedobtam ezt a cikket, azt konkrétan a Patrick Duffy "megdöbbentő" változásáról szóló hírek váltották ki elsősorban. Szeretett felesége 2017 január 23-án elhunyt, és most azon kell "megdöbbenjek", hogy 1 év alatt teljesen lerobbant, és erről nézzek meg videókat….Nem…nem fogok, és rettentően sajnálom őt, és másokat is akiket tragédia ér, vagy betegek lesznek, vagy bármi okból romlik az egészségi állapotuk, nem pedig lájkolgatom, azt, hogy ilyen volt "előtte", és most meg ilyen "utána". Ez nem hír, ez gonoszság! Az élet eltelik, tudjuk…De én mindig is így fogok emlékezni  Patrick Duffy-ra: