[ads]

JÓ HÍR A NYUGDÍJASOKNAK! EZT A KEDVEZMÉNYT KAPHATOD MEG!!!


Hirdetés
loading...
Hirdetések betöltése...

Fotó: Pixabay
Hirdetés


Itt egy jó hír a nyugdíjasoknak! Végre azokat is támogatják, akik megérdemlik! A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány pályázatán a következő feltételek mellett van lehetőségük üdülési támogatásra REGISZTRÁLNI ITT.

A pályázatokban a szülők, nagyszülők a 18. életévüket be nem töltött gyermekeikkel, unokáikkal utazhatnak egy 4 vagy 5 napos pihenésre az Erzsébet-programban részt vevő szálláshelyek valamelyikére. A pályázatokra 2017. augusztus 4-ig, vagy a létszámkeret kimerüléséig lehet jelentkezni.

Regisztrálni csak elektronikusan lehet az Erzsébet-program oldalán, ahol a pályázói profil létrehozása után lehet a pályázatot benyújtani. Pályázni az a öregségi illetve korkedvezményes nyugdíjas nagyszülő tud, akinek a 2016-ra megállapított havi teljes összegű ellátása nem haladja meg a 147 ezer forintot, és nem rendelkezik egyéb rendszeres jövedelemmel, vagy foglalkoztatott jogviszonyban állóként a háztartásában az egy főre jutó rendszeres havi jövedelme nem haladja meg a 2017-ben érvényes minimálbér összegét.

A sikeres pályázat feltétele a pályázati hozzájárulás határidőben történő megfizetése legkésőbb 2017. augusztus 25-ig! Szállást foglalni csak ezt követően lehet majd idénre vagy a következő évre.

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK
loading...
Hirdetés betöltése...