[ads]

Szakított a magyar álompár, pedig nekik hosszú szerelmet jósoltak…


Hirdetés
loading...
Hirdetések betöltése...

Hirdetés


Amikor összejött az énekesnő és a sportoló, szinte azonnal álompárnak kiáltották ki őket, a kapcsolatuk mégsem tartott túl sokáig. Habár az érintettek nem kívántak magánéletükről nyilatkozni, a Blikk értesülései szerint másfél év után véget ért a páros románca.

Igen, szakítottak, egy ideje már külön utakon járnak. Gyurta Dániel most is éli az aktív sportolók mindennapjait, azaz rengeteget edz vagy külföldi edzőtáborokba utazik, legutóbb épp a Távol-Keleten, Szingapúrban volt. Idén azonban egyedül utazgatott, pedig tavaly Floridába magával vitte a szerelmét is. De rengeteg más dolog leköti azt az egyébként is kevés szabadidejét, amely egy élsportolónak megadatik. Az úszószövetség elnökségének és a Nemzetközi Olimpiai Bizottság sportolói bizottságának tagja, elfoglalt sportdiplomata, és ez bizony sok kötelezettséggel jár

– magyarázta a napilapnak az úszó ismerőse, arra a kérdésre miért ért véget Cserpes Laura és Gyurta Dániel kapcsolata.
Pedig szakításra senki sem gondolt, hiszen Cserpes Laura alig egy héttel ezelőtt, még szerelmes képet posztolt magukról, ezzel az aláírással, – "The way i look at you- Ahogy néztél rám". A búcsú fényében ez most úgy tűnik, hogy az énekesnő még kötődik érzelmileg volt párjához és nem tudta lezárni a kapcsolatot.

24.hu

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK
loading...
Hirdetés betöltése...