Hirdetés betöltése...

Egy sima sajtótájékoztatónak indult, de mindenki Robiba, a mentősbe lett szerelmes!


Az egész azzal a sajtótájékoztatóval kezdődött, amelyen Balog Zoltán személyesen adta rá egy mentősre az új, korszerű munkakabátot.

De a java csak ezután jött:

„Az Országos Mentőszolgálat kommunikációs osztálya meglepetten tapasztalta, hogy a hétfői sajtótájékoztató után tucatnyi olvasói levél érkezett hozzájuk. A levélírókat azonban nem kifejezetten az új, aznap bemutatott mentőautók vagy munkaruha érdekelte, hanem a mentőápoló, aki belebújt az új mentős kabátba, hogy bemutassa azt. Az érdeklődés tovább fokozódott, amikor másnap bajtársunk ismét feltűnt egy videóban is.”

 

„Az OMSZ email fiókját ellepték a kérdések, hogy szingli-e, hol lakik, hol találkozhatnak vele. Sőt! Akadt, aki nem teketóriázott és egyből azonnal randira hívta Tóth Róbert bajtársunkat. A mentőst egy modellügynökség is megkereste, de egyelőre mindkét lehetőséget elutasította a fiatal ápoló, akit még a Markó utcai Mentőpalotánál is felkerestek, hogy közös fotót kérjenek tőle.”


 

Az Országos Mentőszolgálat szerint ez nem véletlen:

„Nem csoda, hiszen a jóképű mentős valóban sok nő ideálja lehet. Magas, borostás, és még egy 24 órás műszak után is mosolyog.”

De Róbert nem ájult el a hirtelen jött rajongástól, továbbra is szerényen, és szorgalmasan végzi segítő munkáját.” 

Ahogy ő is kiemelte:

Inkább az életmentésben elért eredmények, mintsem külső jegyeim alapján minősítsenek. Nekem ez ezerszer fontosabb! – mondta Róbert, aki hozzátette, „több ezer kollégám viseli majd ezt a ruhát rajtam kívül, remélem épp olyan jól fog állni nekik is, mint nekem!”

 

Videó is van az eseményről! A szíveket megdobogtató mentős, 12.30-nál érkezik, és "ellopja" a showt, bár ezt akkor még nem lehetett tudni! 🙂