[ads]

101 éves az élő Hollywood-i legenda! GRATULÁLUNK!


Hirdetés
loading...
Hirdetések betöltése...

Hirdetés


Az egész család összegyűlt szombaton, hogy megünnepelje a 101 éves Kirk Douglast, mely alkalomból szerettei nem győzték kattogtatni a fényképezőgépet. Nagy szerencsénkre pedig a legjobb pillanatokat a nyilvánossággal is megosztották.

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas fia, Dylan volt az első, aki köszöntötte nagyapját a jeles napon. “101 évesen még mindig szexi, teljes szívemből szeretlek.”

A megható fotók feltöltését pedig Catherine folytatta. “Ma 101 éves! Boldog születésnapot az én csodálatos, inspiráló és szerető apósomnak. Teljes szívünkből szeretünk!”

Az élő legenda a fotók szerint jól van és bár kerekesszékéből fújta el a gyönyörű napraforgós tortáját, segítséggel még kisebb sétákat azért szokott tenni háza körül.

A Deadline információi szerint Michael New Yorkból utazott át édesapjához a nagy napra, a Tőzsdecápák sztárjának azonban már másnap vissza is kellett repülnie. Fia, Cameron a keleti parton él várandós párjával, Viviane Thibesszel. A színész bármelyik pillanatban nagypapa lehet, erről pedig nem akart lemaradni.

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK
loading...
Hirdetés betöltése...