[ads]

A média, és az emberek azonnal “lecsaptak” Hugh Hefner özvegyére, hogy vajon mennyit is örökölt! Most elmondjuk az igazságot!


Hirdetés
loading...
Hirdetések betöltése...

Hirdetés


Ha egy gazdag ember özvegyéről beszélünk, akarva, akaratlanul kíváncsiak vagyunk, hogy vajon mennyi is az a vagyon, ami az özvegyhez kerül. Pár napja hunyt el Hugh Hefner a Playboy alapítója:( Sokan szerették, tisztelték, irigyelték őt, és nem csak a vagyona miatt! Köztudott, hogy nagyon szerette a nőket, és a “legenda” szerint több mint 1000 nőt vitt az ágyába! Maradjunk annyiban, hogy ez egyáltalán nem lehetetlen! 🙂 Szóval ahogy Hefner elhunyt, máris találgatások indultak, és hát persze a rosszindulat is felütötte a fejét, az örökségével kapcsolatban! Nos íme az igazság:

Úgy tűnik, hogy Crystal Hefner, Hugh özvegye, semmit sem fog örökölni. A Mirror magazin úgy tudja, hogy a házastársak, mielőtt kimondták volna a boldogító igent, egy házassági szerződést kötöttek. Ez a megszerzett vagyon védelmére szolgál, Amerikában pedig egy teljesen általános és bevett szokás. Amúgy egyes információk szerint a 30 éves Playmate of the Year győztes Crystal egyáltalán nem szerepel a dollár milliárdos végrendeletében, mégis halála napjáig gondját viselte férjének.

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK
loading...
Hirdetés betöltése...