[ads]

Néhány alufóliából gyúrt golyót tesz a mosógépbe. Mostantól én is így fogok mosni!


Hirdetés
loading...
Hirdetések betöltése...

Hirdetés


A mosógép piacon akkora a kínálat, hogy ember legyen a talpán, aki ki tudja választani a megfelelő példányt. A tájékoztatóban számtalan ígérettel találkozhatunk, elméletileg a miénk lehet a legszuperebb gép, azonban, amikor hazavisszük, és eltelik egy kis idő, sorban jönnek a csalódások.

 

Nem lesznek frissek, és illatosak a ruhák, fehér foltot hagy a mosószer a sötét színű ruháinkon. Gyakran reklámozzák úgy a márkás öblítőket, hogy megakadályozzák, hogy a ruhák elektromossággal töltődjenek fel. Hiába vásárolunk ilyen öblítőket, mégis előfordul, hogy mosás után a ruháink annyira feltöltődnek elektromossággal, hogy alig tudjuk felvenni őket.

Nagyon bosszantó lehet, hiszen ettől az elektromosságtól nem csak a hajunk száll szanaszét, hanem, ha hozzáérünk valakihez, erős kisülést okozhatunk. Van egy igencsak egyszerű megoldás arra, hogyan kerüljük el az elektromos feltöltődést.

Alufóliája biztosan mindenkinek van otthon. Szakítsunk le belőle négy nagyobb darabot, majd gyúrjunk négy golyót. Ezeket tegyük be a ruhák közé a mosógépbe. Már az első használat után azt fogjuk tapasztalni, hogy a ruháink frissek, tiszták, és egyáltalán nem töltődnek fel elektromossággal.

Ezek a golyók pedig annyira időtállóak, hogy akár fél évig is használhatjuk őket. Semmi értelem nincs drága, csodákat ígérő szerekre költeni, ha kéznél van egy sokkal praktikusabb, és olcsóbb megoldás.

forrás: twice.hu

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK
loading...
Hirdetés betöltése...