Hirdetés betöltése...

Felfoghatatlan!!! Finnország megvédi a kivégzéstől a két ISIS-es tömeggyilkost!


Finnország nem adja ki Iraknak az emberiség elleni bűntettel vádolt ikerpárt – jelentette ki a finn igazságügyi miniszter. Miközben zajlik a vádakat tagadó testvérpár bírósági tárgyalása, a nyomozók lehallgatták a gyanúsítottak zárkai beszélgetését. A felvételek tanulsága szerint meg döbbentő dolgokra derült fény – hangzott el az M1 Aktuális műsorában.

Cser Attila, az MTVA tudósítója azt mondta: az MTV3 csatorna szerint a testvérpár arról beszélt, miként tervezgetik a jövőjüket. Az egyik azt mondta, az „összes” síita muszlimot – beleértve a csecsemőket is – legyilkolná.

 

Kiderült az is, hogy az ISIS-hez valamiféle érdekes kapcsolatrendszer fűzi a testvérpárt. Az egyik testvérpár beszélgetett egy szaúdi nővel a többi közt arról, hogy elfogadható-e az ISIS tevékenysége, illetve az, hogy az iszlám nevében embereket ölnek meg.

A rendőrség nem ad ki róluk információt. Az interneten azonban megtalálható egy videó, melyen az egyik testvérpár pisztollyal lő le 11 hátrakötözött kezű embert. Az ügyész a testvérpárra életfogytiglant kért, ami Finnországban legkevesebb 12 év.

Finnország egyébként arra hivatkozva nem adja ki a testvérpárt Iraknak, hogy valószínűleg nem számíthatnának korrekt eljárásra, és a tömeggyilkosságok miatt halálra ítélnék őket.

MTI, hirado.hu

Értjük ezeket a kiadatási, ilyen törvény, olyan törvény kínlódásokat, de naaaa….ha ilyen emberekre sem szabjuk ki a jogos!! büntetést, akkor kire?? Akkor egyszerűen folytatni fogják, felfoghatatlan!