[ads]

Az Ajax-focista életéért küzdenek, aki a Werder Bremen–Ajax Amsterdam felkészülési mérkőzés 73. percében összeesett a pályán :(


Hirdetés
loading...
Hirdetések betöltése...

Hirdetés


A Werder Bremen–Ajax Amsterdam felkészülési mérkőzés 73. percében összeesett a pályán Abdelhak Nouri, a holland csapat húszéves játékosa. A Bild beszámolója szerint az U21-es válogatott futballista ájultan terült el a földön. Az orvosi stáb lélegeztetőgéppel rohant a pályára, nem sokkal később két mentőautó is a gyepre hajtott, miközben a két csapat játékosai döbbenten figyelték az eseményeket. Félórás kezelés után Nourit helikopterrel vitték az innsbrucki kórházba, állapotáról egyelőre nincs információ.

A mérkőzés egyébként 2–1-es Werder-vezetésnél szakadt félbe.

(18:26): Az Ajax a Twitteren azt közölte, hogy Nouri állapota stabil, van pulzusa, de mesterséges kómában tartják.(18:36) A holland NOS nevű rádió úgy tudja, hogy a fiatal játékosnak megállt a szíve meccs közben. A brémai klub szóvivője úgy fogalmazott, hogy Nouri állapota kritikus. „Továbbra is kritikus az állapota. A legjobbakat kívánjuk neki, valamint barátainak és családjának. Sokkoltak minket az események és még fel kell dolgoznunk azokat, a játékosokkal is beszélnünk kell. Van velünk egy pszichológus, a játékosok igénybe tudják venni a segítségét“ – mondta Michael Rudolph.

Az esetről videó is készült: itt megnézheted…

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK
loading...
Hirdetés betöltése...