[ads]

Nincs pénzed laptopra? Most ingyen!!! laptopra lehet pályázni! Ne maradj le!


Hirdetés
loading...
Hirdetések betöltése...

Hirdetés


Hat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei járásban pályázhat a lakosság a Digitális jólét program keretében több mint 2800 informatikai eszközre – jelentette be a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) helyettes államtitkára a héten. A pályázati lehetőség két hét múlva nyílik. Bejelentett állandó lakcímmel vagy tartózkodási hellyel rendelkezők pályázhatnak. 
 


kormány 2014-ben indította el a 300 milliárd forint értékű digitális fejlesztési programját, ennek első kísérleti helyszíne Nyíregyháza volt.

Az alprogram keretében hazai forrásból, 330 millió forint értékben több mint 2400 notebookot és 400 tabletet kaphatnak a kisvárdai, az ibrányi, a baktalórántházi, a tiszavasvári, a kemecsei és a nagykállói járás településein élők, akiknek emellett digitális kompetenciát fejlesztő díjmentes képzéseket is indítanak.
 

A pályázat fontosabb tudnivalói

 

  • A pályázati lehetőség február 13-án nyílik meg és két hónapig tart.
  • A kiírás szerint azok pályázhatnak, akik a kijelölt járások településeinek valamelyikén bejelentett állandó lakcímmel vagy tartózkodási hellyel rendelkeznek.
  • A célcsoportok között a nagycsaládosok, a gyermeküket egyedül nevelő szülők, a megváltozott munkaképességűek, fogyatékkal élők, a nyilvántartott álláskeresők, a közfoglalkoztatási programban részt vevők, a 45 év feletti munkavállalók és az aktív idősek szerepelnek.
  • Az aktív idősek csoportjához tartozó pályázók csak tablet, míg a többi célcsoport csak notebook elnyerésére jogosult.
  • A legfontosabb tudnivaló, hogy egy háztartás egy eszközt nyerhet, kivétel csak azon nagycsaládos pályázók esetén lehetséges, akiknek a háztartásában él másik, valamelyik rászorultsági célcsoportban érvényesen pályázó is, így ők a notebook mellé egy tabletet is kaphatnak.

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK
loading...
Hirdetés betöltése...