[ads]

Trump-nál népszerűtlenebb amerikai elnök nem volt még! Mégis ő az amerikai elnök! :)


Hirdetés
loading...
Hirdetések betöltése...

Hirdetés


Soha egy új amerikai elnök sem volt még olyan népszerűtlen, mint Donald Trump – ez derült ki a Gallup felméréséből, amely 1950-ig nyúl vissza a történelemben. 

A Gallup péntek és vasárnap között készített felmérése szerint a választók 45 százaléka rokonszenvezik Trumppal, míg 45 százalékuk elutasítja őt. Ebből is jól látszik, hogy Donald Trump mennyire megosztja az amerikai társadalmat.

Idősebbik George Bush volt eddig a legnépszerűtlenebb elnöki ciklusának legelején, őt a választópolgárok 51 százaléka támogatta beiktatásakor.

Barack Obama népszerűségi mutatója 68 százalék volt 2009-ben, elnöki ciklusának kezdetén. 

Trump a modern történelem legnépszerűtlenebb új amerikai elnöke

Forrás: Gallup. Frissen beiktatott amerikai elnökök kezdeti népszerűségi indexe. Oszlopok: elnök neve, az első felmérés elvégzésének ideje, rokonszenvezők aránya, elutasítók aránya, tartózkodók aránya


 (MarketWatch), portfolio.hu 

 

De “hiába” az ilyen és hasonló táblázatok, a népszerűtlenség ellenére, szárnyalnak a tőzsdék, szinte minden ország vezetője keresi a kegyeit, érdemben senki nem mer, és már nem is tud szembeszállni vele Amerikában sem. Ez pont olyan, mint amikor egy kocsmában szidnak, minősítik, beszólnak egy “maffiásról”, majd egyszercsak megérkezik ez az ember, és hoppá, mindenki haverkodni akar vele, meghívni egy sörre, vagy kávéra, és csend lesz hirtelen, a beszélgetések témája átvált valami teljesen másba…Hogy miért történik ez? Mert FÉLNEK tőle, mivel kiszámíthatatlan, és nincs vesztenivalója, gátlástalan, ezért olyanokat képes cselekedni, amit egy átlag ember nem, ezért az átlag ember csak beszél, beszél, beszél, de ellene cselekedni sosem fog!


Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK
loading...
Hirdetés betöltése...