[ads]

Túl “dagadtnak” találták a topmodellt a fehérnemű bemutatóhoz


Hirdetés
loading...
Hirdetések betöltése...

Hirdetés


A The Sun brit bulvárlap szerint Cara Delevingne nem felelt meg a Victoria’s Secret válogatásán, mert túl “dagadt”.

Azért azt rögtön szögezzük le, Cara Delevingne-re sokfajta jelzőt lehet aggatni, de a dagadt, kövérkés, pufók és azok szinonimái semmiképpen nem szerepelhetnek a róla szóló híradásokban. Ezért is volt annyira furcsa, amikor a The Sun bizonyos forrásokra hivatkozva azt állította, hogy a Victoria’s Secret legújabb bemutatóján Cara azért nem tud részt venni, mert túlsúlya miatt nem felelt meg a válogatáson.

Cara Delevingne. Fotó: Rex FeaturesCara Delevingne. Fotó: Rex Features

A hír olvastán, a cég casting igazgatója Edward Razek kénytelen volt reagálni, mert az információ csupán félig az. Történetesen az a része felel meg a valóságnak, amely szerint Cara nem vesz részt a következő bemutatójukon. Az állítás másik fele azonban, az ok már a legkevésbé sem felel meg a valóságnak. Ugyanis semmifajta casting nem előzte meg az új  bemutatót, ahonnan kieshetett volna, ráadásul Cara volt az első, akit meghívtak erre a show-ra. Az élet azonban másképp alakult, mert a modell éppen filmet forgat Kaliforniában, és hiába próbáltak időt egyeztetni a produkcióval – nem sikerült.

Razek meleg hangú levelet írt Carának, amelyben tudatja, hogy a Victoria’s Secret semmifajta tiltást nem eszközölt a személyével kapcsolatban, épp ellenkezőleg, reményeik szerint a november 30-ai párizsi bemutatón talán már ott is tud lenni. Anélkül persze, hogy behívnánk egy válogatásra…

forrás: hirado.hu

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK
loading...
Hirdetés betöltése...