loading...

Ezért szakított Jolly, és Suzy! Itt a TITOK!!

Tönkrement Suzy és Jolly házassága. Habár eleinte csak pletykák keringtek erről, mára mindketten megerősítették: vége a kapcsolatuknak. 

Suzy és Jolly kapcsolata válságba került, olyannyira, hogy az énekes már el is költözött közös otthonukból. Ugyan egy darabig csak pletykák keringet a pár szakításáról, Suzy megerősítette, hogy valóban külön vannak. Most Jolly szólalt meg, és elárulta, miért ment tönkre a kapcsolatuk.

Jolly is megszólaltFORRÁS: FACEBOOK/TARCSI ZOLTÁN

„Úgy voltam vele eddig, hogy ez csak kettőnkre tartozik. De erre már reagálnom kell! Szeretném elmondani, hogy a szakításunk nem egy harmadik miatt történt. Sajnos a kapcsolatunk az évek alatt egyre rosszabb lett, rengeteg veszekedés volt. Valóban próbáltuk megmenteni a házasságunkat, de nem lett jobb, sőt! Egy értelmes ember egy idő után belátja, hogy nem megy tovább… És azt gondolom, hogy egy gyereknek nem jó, ha azt látja, hogy a szülei egyfolytában ölik egymást. Az ő érdekeit néztem, amikor fokozatosan elköltöztem. Egyszer csak nem mentem haza, majd elhoztam néhány dolgot otthonról, majd elköltöztem, de nem egyik pillanatról a másikra. Most a fiammal vagyok, és csak remélni tudom, hogy békében válhatunk el! Egyébként a szakításon csak az lepődött meg, aki nem ismer minket" – mondta Jolly az AC Newsnak.

loading...