[ads]

Megvan a szilveszterkor, Budapesten egyedül sétáló 4 éves kisfiú, és 6 éves kislány “rejtélye”


Hirdetés
loading...
Hirdetések betöltése...

Hirdetés


A budapesti rendőrök két gyermeket találtak szilveszterkor a Vörösmarty téren.

A Készenléti Rendőrség járőrei december 31-én 23 óra után kevéssel Budapest V. kerületében, a Vörösmarty téren felfigyeltek egy magányosan sétáló négyéves-forma kisfiúra. A gyerek nem találta az édesanyját és a nevét sem tudta pontosan megmondani – írják a police.hu-n.

A rendőrök bevitték a kerületi kapitányságra, ahova rövid időn belül bejelentés érkezett arról, hogy egy hatéves kislány is szülői felügyelet nélkül, egyedül sétál a Vörösmarty téren. A kislány a kapitányságon elmondta, hogy a fiú a testvére, és a Vörösmarty térre édesanyjukkal mentek, aki később elvesztette őket. A nyomozók értesítették a nagymamát, majd elvitték hozzá a kicsiket. A gyermekek édesanyja eközben segítséget kért az Erzsébet téren szolgálatot teljesítő járőröktől.

A 39 éves budapesti F. Bernadett gyermekeivel ment a Vörösmarty térre, majd együtt italoztak ismerősével, a 66 éves, szintén budapesti K. Péterrel, akire gyermekeit rábízta. Kis idő elteltével észrevették, hogy a kislány és a kisfiú is eltűnt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói F. Bernadettet és K. Pétert kiskorú veszélyetetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK
loading...
Hirdetés betöltése...