[ads]

PÁR ÓRÁJA, KÖZLEMÉNYT ADOTT KI SCHUMACHER CSALÁDJA! EZ ÁLL BENNE…


Hirdetés
loading...
Hirdetések betöltése...

Hirdetés


Schumacher családja a német legenda Facebook-oldalán tette közzé a közleményt: 

„Mindenki biztos lehet benne, hogy a legjobb kezekben van, mi pedig mindent megteszünk emberileg, hogy segítsük őt – áll a közleményben. –Kérem értsétek meg, hogy követjük Michael kívánságait, és egy olyan érzékeny témát, mint az egészsége, megtartjuk magunknak, ahogy mindig is tettük. Ugyanakkor nagyon köszönjük a barátságot, és egészségben gazdag, boldog 2019-et kívánunk!”

Az 1969-ben született Schumacher január 3-án lesz 50 éves, ebből az alkalomból pedigcsaládja külön telefonos applikációt hozott létre, amelynek holnap lesz a premierje. „Nagyon boldogok vagyunk, hogy együtt ünnepelhetjük holnap Michael 50. születésnapját veletek, a szívünk mélyéről köszönjük, hogy ezt együtt tehetjük meg. Ajándékként neki, nektek és nekünk, a Keep Fighting Alapítvány létrehozott egy virtuális múzeumot. A hivatalos Michael Schumacher-applikáció holnap kel életre, hogy mindannyian együtt emlékezhessünk Michael sikereire. Az alkalmazás egy újabb mérföldkő azon erőfeszítéseinkben, hogy igazságot szolgáltassunk neki és nektek, a szurkolóinak azzal, hogy megünnepeljük a teljesítményét. Jó szórakozást kívánunk az applikációval!”

„Michael büszke lehet arra, amit elért, ahogy mi is azok vagyunk! Ezért emlékezünk a sikereire a kölni magángyűjteményével, teszünk közzé emlékeket a közösségi médiában, és folytatjuk a jótékonykodását a Keep Fighting Alapítvánnyal. Szeretnénk emlékezni és megünnepelni a győzelmeit, a rekordjait és az évfordulóját.”Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK
loading...
Hirdetés betöltése...