Hirdetés betöltése...

Avril Lavigne énekesnő, ezért nem tudott felkelni 2 évig az ágyból!


Az énekesnő öt éve jelentkezett utoljára új dallal, melynek kapcsán ismét megtörten mesélt az elmúlt évek küzdelméről. Avril Lavigne ismét érzi rajongói szeretetét, hiszen visszatért a színpadra azután, hogy évekig betegségével, a Lyme-kórral küzdött.  Volt két év, ami óriási szenvedés volt a Complicated előadójának, ez idő alatt tényleg azt hitte, hogy elveszíti a küzdelmet.

“El kellett fogadnom, hogy meg fogok halni. Volt, hogy úgy éreztem, hogy nem tudok a víz felett maradni, hogy elmerülök, de próbáltam levegőhöz jutni. Istenhez imádkoztam, hogy tartson a víz felett” – nyilatkozta könnyeivel küszködve.

“Két éven át az ágyat nyomtam” – panaszolta Avril, akinek fel kellett függesztenie karrierjét, mivel a szedett antibiotikumok hatásai miatt gyakorlatilag lebénult.

A kór miatt ráadásul az énekesnő férjét, Chad Kroegert is elvesztette. Avril állapota mindkettőjüket felőrölte, lassan kihunyt köztük az a bizonyos szikra. Chad a kritikus hónapokban végig ott volt kedvese betegágya mellett, ám amint Avril a gyógyulás útjára lépett, rájöttek, nincs, ami összetartsa őket.

Lavigne ennek ellenére továbbra is nagyon jó viszonyt ápol exével, aki szintén közreműködött új dalában, a “Head Above Water”-ban, melyet szintén betegsége ihletett.

forrás: hirado.hu