[ads]

Avril Lavigne énekesnő, ezért nem tudott felkelni 2 évig az ágyból!


Hirdetés
loading...
Hirdetések betöltése...

Hirdetés


Az énekesnő öt éve jelentkezett utoljára új dallal, melynek kapcsán ismét megtörten mesélt az elmúlt évek küzdelméről. Avril Lavigne ismét érzi rajongói szeretetét, hiszen visszatért a színpadra azután, hogy évekig betegségével, a Lyme-kórral küzdött.  Volt két év, ami óriási szenvedés volt a Complicated előadójának, ez idő alatt tényleg azt hitte, hogy elveszíti a küzdelmet.

“El kellett fogadnom, hogy meg fogok halni. Volt, hogy úgy éreztem, hogy nem tudok a víz felett maradni, hogy elmerülök, de próbáltam levegőhöz jutni. Istenhez imádkoztam, hogy tartson a víz felett” – nyilatkozta könnyeivel küszködve.

“Két éven át az ágyat nyomtam” – panaszolta Avril, akinek fel kellett függesztenie karrierjét, mivel a szedett antibiotikumok hatásai miatt gyakorlatilag lebénult.

A kór miatt ráadásul az énekesnő férjét, Chad Kroegert is elvesztette. Avril állapota mindkettőjüket felőrölte, lassan kihunyt köztük az a bizonyos szikra. Chad a kritikus hónapokban végig ott volt kedvese betegágya mellett, ám amint Avril a gyógyulás útjára lépett, rájöttek, nincs, ami összetartsa őket.

Lavigne ennek ellenére továbbra is nagyon jó viszonyt ápol exével, aki szintén közreműködött új dalában, a “Head Above Water”-ban, melyet szintén betegsége ihletett.

forrás: hirado.hu

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK
loading...
Hirdetés betöltése...