[ads]

Tavaly ezt 10 ezren osztották tovább: A két riporter nem hitt a szemének!! A magyar csapat olyat tett amit nem gondolt volna már senki!


Hirdetés
Hirdetések betöltése...

Hirdetés


A Simon Béla-Juhász Adrián duó Kolláth Vandával kiegészülve pénteken szerzett aranyérmet a kormányos kettesek döntőjében a floridai evezős világbajnokságon, miután elképesztő hajrával az utolsó néhány száz méteren sikerült a magyar egységnek az élre tőrni. 1500 méternél  még úgy nézett ki, hogy a dobogóra kerülésért lesznek versenyben a britekkel és a németekkel, közben az akkor még első ausztrálok biztos előnnyel haladtak, ötmásodperccel a mezőny előtt.

Ekkor robbantották be a rakétákat a magyarok: egyre nagyobb tempót diktáltak, és 200 méterrel a vége előtt beérték, majd elhagyták a másik két egységet, és rámentek az ausztrálokra, akik időközben elkészültek az erejükkel. Ők haladtak a leggyorsabban, majd 100 méterrel a vége előtt átvették a vezetést, végül egy félhajónyit vertek az ausztrálokra, és ezzel világbajnokok lettek a nagy hajrá után. Fantasztikus teljesítmény, csak gratulálni tudunk hozzá! 🙂
 

Az egész szezon során arról ábrándoztunk, hogy így fogunk nyerni. Az egész versenyt nagyon élveztük – mondta Simon Béla a verseny után.

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK
Hirdetés betöltése...


Hirdetés betöltése…