[ads]

Vajna Timi, ezzel a képpel,a Maldív-szigeteken “jelentette be”: Belefáradtam, hogy az élet állandó harc


Hirdetés
loading...
Hirdetések betöltése...

Hirdetés


Szomorúságát osztotta meg Vajna Tímea a Facebookon, ám sokan értetlenül álltak előtte, és nem értették, hogy Andy Vajna fiatal felesége mibe is fáradt bele, pont a Maldív-szigeteken…

“Sajnos az utóbbi időkben nem sokat mosolyogtam. Belefáradtam, hogy az élet állandó harc és sokszor azt érzem, hogy több negatív dolog van, mint pozitív. De mindenkit arra biztatok (ahogy magamat is), hogy csak a jóra kell koncentrálni és az univerzum segíteni fog, de tenni is kell érte és csak saját magunkra számíthatunk” – írta Vajna Tímea, aki bikinifelsőben osztotta meg gondolatait a Maldív-szigetekről.

 

 


 

 

A bejegyzés nem okozott osztatlan sikert, követői azonnal reagáltak rá…Néhány napig biztos érdemes szemezgetni a folyamatosan érkező hozzászólások között 🙂 

“Mi nem világos nektek? Ha elolvastátok az előző beírását, rögtön megérthetitek mi történt. Engem is az öngyilkosság kerülgetne, ha a tavalyi cannes-i ruhámba kellett volna az idei golden globe-ra mennem!” – írja egyik rajongója.

“Hát Timi. Sokan harcolunk tudod. Én például, hogy legyen állásom, mert gyes után elküldtek, mert véleményem volt és az nem egyezett a regnáló hataloméval. Most csak családit kapok. Aztán nehéz a majdnem 5 évesnek minden alapvetőt megvenni. Szerencsére a nagyszülei meg tudnak segíteni. Ha jól láttam neked a nagypapi segít. De nem is fárasztalak Timi, hisz a te problémáidat utol sem érhetem, itt a pécsi nagyimre út szigeteken.” – tette hozzá egy anyuka.

"En azt tanacsolom h tegyel igy es tartsd meg magadnak a gondolataidat! Nem attol fog az univerzum segiteni neked, hogy ki postolod. Azt meg tudomasul kell venni h irritalod as emberek egy reszet , es nem azzal “amid van vagy h Mit tettel erte” hanem hogy  mutogatod.”(amivel szinten semmi problema, de van egy momdas ezekre a dolgokra, h “nem zorog a haraszt,ha a szel nem fujja”

"Kitartás Timi, veled vagyunk! Ölel Balázs és az univerzum!​"

 "Az univerzum a férjed beceneve?"

"Hàt van baj..A mi napunkat bearanyozta ez a poszt..röhög az iroda…"

 

Fotó: Vajna Timi/Ifacebook

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK
loading...
Hirdetés betöltése...