[ads]

Feljelentették Zacher Gábort! Ordibált, és minősíthetetlen hangnemben beszélt, és közölte, hogy “jó hosszú várakozási idő fog következni.”! Várakozás közben meghalt az asszony!


Hirdetés
loading...
Hirdetések betöltése...

Hirdetés


Korábban több média is megírta hogy órákig várattak a Honvédkórház ügyeletén egy 58 éves asszonyt, de mire orvoshoz került, már nem tudtak rajta segíteni.  A nő otthon lett rosszul, mentőt hívtak hozzá, ami a Honvédkórház sürgősségi osztályára vitte. Ott hatalmas volt a tömeg, órák óta várakoztak a betegek. Bár az asszony jajgatott a fájdalomtól, az ügyeletes orvos türelemre intette a családot. Állapota viszont óráról órára romlott. Öt óra telt el, mire bejutott a vizsgálatra – sürgős szívműtétre lett volna szüksége, de ehhez már nem tudtak hozzákezdeni.

A nő lányai szerint a sürgősségi osztály ügyeletese hibázott, amiért nem vizsgálta meg azonnal a beteget. Az orvost elérte az RTL riportere – nem akart nyilatkozni, de azt mondta, szerinte a beteg olyan súlyos állapotban volt, hogy nem volt sok esélye a túlélésre. Hozzátette: aznap délelőtt 120 beteget láttak el a sürgősségi osztályon. A család szerint mulasztás történt, feljelentést tettek a rendőrségen. A Honvédkórház annyit közölt, hogy a betegjogokra tekintettel nem adhatnak információt az esetről, de az ügyeletes orvos ellen nem folyik belső vizsgálat.

Az ATV most megtudta, hogy Zacher Gábor volt az az ügyeletes orvos, akinek a nő lányai szóltak, hogy segítsen. 

Zacher a tanúk szerint

Aki igazából olyan minősíthetetlen hangnemben beszélt velünk, hogy mi várakozzunk, és ne zaklassuk sem őt, sem a kollégáit, majd meg lesz nézve az édesanyánk. Ráadásul még közölte azt is, hogy jó hosszú várakozási idő fog következni.

A család feljelentést tett a sürgősségi osztály és Zacher Gábor ellen. Viktória a tragédia után odament az orvoshoz, hogy felelősségre vonja. „Közölte, hogy neki ehhez semmi köze, nem az ő hibája, és nincs jogom így beszélni azért, mert ez történt” – mondta az ATV-nek.

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK
loading...
Hirdetés betöltése...