[ads]

Ez a hozzászólás, több ezer lájkot kapott! Egy olvasó véleménye, a máris “híres” TVRTKO VS VISZKIS ATV-s riportról! Üzenet Vujity Tvrtko-nak!


Hirdetés
loading...
Hirdetések betöltése...

Hirdetés


Tisztelt Vujity Tvrtko ! Nagyon tisztelem önt és Amerika óta követem az összes élő videóját és ön az egyetlen akinek végig szoktam rendszeresen olvasni a különböző bejegyzéseit, viszont tegnap volt "szerencsém" meghallgatni azt a riportot amit Ambrus Attilaval készítettek. Véleményem szerint ön túllépett egy határt. Egy olyan embert helyezett folyamatos nyomás alá a néhol sértő kérdéseivel aki nem kevés ideig bűnhödött azert amit tett. Általában az ilyen emberek akik ennyi ideig távol vannak a való világtol azoknak a társadalmi visszahelyezkedesuknek a valószínűsége egyenlő a 0-val. Ambrus Attila végig higgadt tudott maradni, értelmes válaszokat adott , és kihangsúlyoznám hogy választékosabban és igényesebben tudott beszélni és válaszolni mint néhány (sok) celeb vagy közszereplő vagy riporter. Egy kicsit csalódtam most magában megmondom őszintén. Semmi féle jelét nem mutatta a masik ember iránti tiszteletnek, pedig ezert szeretem magát , hogy mindenhol megadja a tiszteletet. Ambrus Attila 1x vágott vissza míg maga többször nekiesett sértő és sebeket feltépő kérdésekkel. Szerintem képzelje el magát az ő helyzetében. Illeszkedjen vissza így a társadalomba , és viselje el ön azt hogy mindenhol azzal viccelődnek meg arrol faggatják hogy milyen volt bankot rabolni és a multjárol kérdezik folyamatosan. Folyamatosan ezt hallom ezzel van tele a tv és az internet is. Màr 100x feltették neki ugyan azokat a kerdeseket és ő ugyan olyan higgadtsággal és tisztelettel válaszolt mindig. Igenis van egy szerethető személyisége és egyedül miatta nézem a TV2-t és az uj műsorukat. Ő a bűnöző ??? Ő az igazi bűnöző ? Tényleg ? Maga is így gondolja ? Csak akkor felsorolnék önnek par bűnözőt. Alekosz, Pumped Gabo, az egész Győzike show, Kelemen Anna és még nagyon hosszan lehetne ezt sorolni….


Őszintén ? Tudja mit ? Inkább egy ilyen emberből csináljanak "celebet" aki legalabb értelmes és példával jár el, mint hogy azokból a ganéj senkiházi emberekből akiket évek óta futtat a média és akiket megannyi hülye megnéz. Értékelje azt hogy ő legalább nem egy népbutító személyiség mint a legtöbb celeb. 


És még valami. Amennyit ő anno elrabolt azt a politikusok és az állam azóta 1000x elvette màr a Magyar néptől. Megbánta, meg bűnhödött màr miatta, példát statualtak vele, akkor mostmár elég legyen abbol hogy folyamatosan bántják és uszítják ra a népet. Mert egyszer talán pont az ön egyik rajongója megy majd oda hozzá és mondja majd neki hogy "Jobb lett volna ha a rendorok lelolnek vagy hogy majd megrohadsz a börtönbe." Akkor majd ön lesz az az ember akinek a saját lelkiismeretével kell elszámolnia mert maga alázta meg azt az embert akit màr megvert a sors, maga rúgott még bele mégegyet. 


Végül pedig a filmre visszatekintve. Ez az egyetlen magyar film amit várok és meg akarom nezni màr nagyon hosszu ideje. Igen , lesz belole pénze majd , és ??? Escobar testvérének is van pénze a Narcosbol (még ha nem is annyi amennyit akar), és még megannyi ilyen hasonló eset van. De legalabb igaz történet és van benne tanulság, és igenis film szempontjabol izgalmas nagyon. Neki ebbol lesz most pénzze, de gondolja el. Nagy Feronak meg megannyi csapnivaló színésznek meg fizettek a Pappa Piaert , sőt valaki ezt még finanszirozta is. Ezeket kérem gondolja át, hiszem hogy ön egy nagyon intelligens ember. 


Valószínűleg nem fogja ezt elolvasni de ha mégis akkor akar itt vagy privát üzenetben is varom a válaszát és a véleményét arrol amit önnek írtam. És egy bocsánatkéréssel igenis tartozik Ambrus Attilának. 


Tisztelettel; 
Huszti Dániel.

 


 

 

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK
loading...
Hirdetés betöltése...