[ads]

A 31 éves nő, már terhes volt, amikor újra teherbe esett! Ez rendkívül ritka, de nem lehetetlen!


Hirdetés
Hirdetések betöltése...

Hirdetés


A 31 éves, kaliforniai Jessica Allen elvállalta, hogy béranyaként kihordja egy kínai pár gyermekét 8 millió forintért. A beültetés sikeres volt, ám a hatodik terhességi héten jött a meglepetés…

Jessica terhesen is élte mindennapi életét, amit egy szabály sem tilt, és nem tudta, hogy megért egy petéje, ami meg is termékenyült. Nagyon ritka ez egy anyai szervezetben, de időnként előfordul. Csakhogy senki sem tudta, hogy a második baba is megfogant, maga Jessica sem A hatodik terhességi héten derült ki az ultrahangon, hogy  méhében két baba növekszik, s mivel senki sem gondolta, hogy abból az egyik nem a kínai páré, Jessica fizetsége is megemelkedett.

Jessica, férje, és három gyermekük, a legfiatalabb volt az, akit a kínai párénak hittek

A babák császármetszéssel, egészségesen jöttek a világra, és még ekkor sem sejtette senki, hogy nem egy apától vannak. Egy hónappal azután, hogy a kínai pár hazavitte az ikreket, felvették a kapcsolatot Jessicával, és beszámoltak róla, hogy a gyerekek nagyon nem egyformák. DNS-tesztet végeztek, ami megmutatta, hogy az egyik baba nem a kínai páré. Mindenki alaposan megdöbbent a dolgon. Bonyolult jogi eljárások indultak, aminek a végén végül Jessica és párja megkapták saját gyermeküket.

Forrás: lemon.hu, New York Post

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK
Hirdetés betöltése...


Hirdetés betöltése…