[ads]

Minden idők leggyűlöltebb gumipapucsa újra hódit! A legújabb modellek “szenzációsak” lettek!


Hirdetés
Hirdetések betöltése...

Hirdetés


Nos a helyzet az, hogy ha neked eddig még nem volt ilyen papucsod, a cég legujabb modelljeiből, nem fogod kibírni, hogy ne vegyél. Legalábbis az eladások ezt mutatják! Ismerős még ez a papucs(-szandál)?

Visszatért minden idők leggyűlöltebb gumipapucsa

Forrás: Crocs


A Crocs őrült nagy divat volt szinte az egész világon, persze Magyarországon is, nagyjából fél évig, aztán ahogy jött, úgy el is múlt a varázs, gyorsan ciki lett a gumipapucs és azzal együtt a cég bevételei is összeestek, a Crocs masszívan veszteséges lett. A cég részvényárfolyama is nagyot esett, 2007 októberben még 75 dollár felett forogtak a papírok, egy évvel később pedig már csak 90 centet adtak egy Crocs-részvényért, vagyis a Crocs 99 százalékot esett nagyjából egy év alatt. 

Május közepe óta azonban megtáltosodott az árfolyam, azóta 64 százalékot emelkedett a Crocs, az előző évek veszteséges működése után az elemzők újra nyereségre számítanak, miközben a bevételek stabilizálódhatnak.  A feltámadást leginkább az új modellek szimbolizálják, a párizsi Balenciaga show modelljei Crocs platform gumipapucsokban vonultak fel, amikről a Balenciaga dizájnere, Demna Gvasalia azt mondta, hogy nagyon innovatívak, könnyűek, és mivel egy darabból állnak, ezért nemsokára akár otthon is kinyomtathatók lesznek egy 3D-nyomtatóval. Állítólag a közönség is lelkesedett az új cipőkért.

Tényleg nagyon szépek! Vagyis valaki biztos hordani fogja őket! 🙂 Őszinte leszek…nekem nem volt anno se, és eztuán sem lesz 🙂 Íme az új modellek, amik "hódítani" fognak!

 

Visszatért minden idők leggyűlöltebb gumipapucsa

Forrás: Crocs Instagram

 

Visszatért minden idők leggyűlöltebb gumipapucsa

Forrás: Crocs Instagram

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK
Hirdetés betöltése...


Hirdetés betöltése…