[ads]

Ingyen lehet beköltözni egy budapesti luxusalbérletebe! Akár neked is!


Hirdetés
loading...
Hirdetések betöltése...

Hirdetés


Apróhirdetésben keresik azokat, akik szeretnének ingyen beköltözni egy Citadella közelében található luxusalbérletbe. 165 négyzetméter, 2 hálószoba, hatalmas nappali, fürdőszoba, csodálatos panoráma – mindezért cserébe "csupán" abba az apróságba kell beleegyezni, hogy az albérlő minden mozdulatát kamerákkal figyelik és közvetítik az interneten.

A lakás valóságshow ötlete egy 34 éves építőipari alkalmazott, Láng Gábor fejéből pattant ki, aki elmondta: hirdetésére már több százan jelentkeztek. Mindez persze nem meglepő, hiszen már alig lehet megfizethető áron lakást bérelni, s mindenki keresi a lehetőségeket.

Eddig főleg fiatal lányok írtak nekünk, 20-25 év körüliek, ők a legelszántabbak. Fiúkból és párokból még kevés van, de reméljük, hamarosan ők is kedvet kapnak majd. Érdekesség, hogy egy családanya is jelentkezett, aki a kiskorú gyermekével költözött volna, de ezt a kicsi miatt nem engedhettük”

– mondta a 24.hu-nak Láng Gábor, aki hozzátette: a bekamerázott lakásban 6-8 személy fér el kényelmesen, de eddig csak három biztos szereplő van: ő maga, barátnője, a 24 éves Anita, s egy közös barátjuk.

A cikk folytatását az 24.hu-n olvashatjátok

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK
loading...
Hirdetés betöltése...