Válassz egy gyertyát, és megtudod, hogy mire van most éppen szükséged az életedben!

Életünk különböző szakaszaiban hajlamosak vagyunk más és más színeket tartani kedvencünknek. Sokat változunk életünk során, és sok mindentől függ, hogy mi éppen az aktuális kedvenc színünk.

Az alábbiakban 7 gyertyát láthatsz, válassz egyet közülük, amelyiknek a színe a legjobban tetszik. Utána pedig olvasd el, hogy a választásod szerint, mi az a dolog, ami jelenleg legjobban hiányzik az életedből.

 

Fekete

Sokan úgy gondolják, hogy a fehér a negativitás színe. Azonban nem csak a rosszat jelenti, hanem azt is, hogy a fekete gyertya megvilágítja az utat azokban a nehézségekben, melyeken most átmész. Segítséget kapsz.

Lila

A lila szín növeli az energiát, és a rezgést. Azoknak ajánlott, akiknek nincsen elég önbizalmuk, kimerültek. Segítségedre lesz a feltöltődésben, javítja az önbecsülésed.

Fehér

A lélek tisztaságának szimbóluma. Értelemet ad az életednek, segítségével megtalálhatod, és elérheted a céljaidat. Ha éppen lelki fejlődésen, spirituális tanuláson mész át, akkor naponta többször gyújts meg egy fehér gyertyát.

Kék

A kék a fizikai képességeinket szimbolizálja. Növeli a pozitív rezgéseket körülöttünk, javítja a hangulatot. A szellemi feltöltődésben is segítségedre lehet.

Zöld

A zöld a szívcsakra jelképe. Akkor érdemes segítségül hívni, amikor a belső fejlődésünkkel szeretnénk többet foglalkozni. Lelki megerősödésünkben is segítségünkre lehet.

Sárga

A szocializáció, az értelem, és a gondolkodás jelképe. Ha éppen vizsgázni készülsz, akkor már a tanulás ideje alatt érdemes egy sárga gyertyát égetned.

Piros

A piros semlegesíti a negatív erőket, segítségével megszabadulhatsz a dühtől, félelemtől, aggódástól. A tűz melegen tart, reményt ad, megnyugtat.

 

forrás: tudasfaja.com

loading...