[ads]

Dzsudzsák Balázs saját mobiltarifákat hirdet! Mégpedig így: Magyarország legolcsóbb mobil szolgáltatója és legjobb percdíjai! Legolcsóbb korlátlan tarifák! Feketelistások is csatlakozhatnak! Mobil szolgáltatások és csomagok cégeknek, magánszemélyeknek!


Hirdetés
loading...
Hirdetések betöltése...

Budapest, 2016. június 7. Dzsudzsák Balázs csapatkapitány, a magyar labdarúgó-válogatott tagja indulás elõtt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülõtér I-es terminálján 2016. június 7-én. Az Eb-re 44 év után kijutott válogatott június 14-én Ausztriával játszik Bordeaux-ban, majd négy nappal késõbb Marseille-ben Izland, végül június 22-én, Lyonban Portugália lesz az ellenfele. MTI Fotó: Illyés Tibor
Hirdetés


Dzsudzsák Balázs válogatott futballista céget alapított,  amely olcsó mobiltarifákat kínál – írta a Zoom. A DB7.HU Kft. főtevékenysége az üzletviteli és egyéb tanácsadás, de többek között PR-rel, kommunikációval, vagyonkezeléssel, és máshová nem sorolt egyéb kiegészítő üzleti tevékenységgel is foglalkozhat. A cég székhelye egy második kerületi, Hármashatárhegyi ház.

A vállalkozás már működő honlapja olcsó mobildíjakat kínál, azt állítják, hogy a legkedvezőbb tarifákat nyújtják a piacon. A hosszú ideje legjobban kereső magyar futballista évente több mint hárommillió eurót (közel egymilliárd forintot) tehet zsebre a nem hivatalos adatok szerint az egyesült arab emírségekbeli klubjánál, az al-Vahdánál.

Rákerestünk egyből a neten, de először csak így, hogy db7 🙂 mi nem tudtuk, de ez egy Aston Martin autó tipus, vagyis ezt dobta ki elsőre 🙂 Íme: itt, biztos csak véletlen! De végül nem túl nagy logikát "bevetve" megtalátuk Balázs weboldalát: db7.hu

Sok sikert a céghez, és az olcsó percdíjakhoz! 🙂

 

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK
loading...
Hirdetés betöltése...