[ads]

Lemerült az autód akkumulátora? Ez a férfi megmutatja, hogyan oldhatod meg legkönnyebben a problémát!


Hirdetés
loading...
Hirdetések betöltése...

Hirdetés


Az autó akkumulátora a legváratlanabb pillanatokban merülhet le. Ha távol vagyunk a lakott településtől, sem kell aggódni, hiszen percek alatt mi magunk is orvosolhatjuk a problémát.

Ha ezt az egyszerű trükköt hamarabb tudom, akkor a legutóbbi családi nyaralás is sokkal felhőtlenebben telt volna. Na, de az ember holtig tanul, még jó, hogy a világhálónak köszönhetően ilyen profi ötletekkel találkozhatunk. Az alábbi videóban egy olyan okos ötletet láthatunk, mely segítségével könnyen újraéleszthetjük az akkumulátort, és gond nélkül folytathatjuk tovább az utunk.

Igaz, hogy ez a módszer csak benzines, kézi sebességváltós, és nagyobb motorkapacitású autóknál alkalmazható, de akkor is hasznos lehet. Mielőtt elindulnánk otthonról, tegyünk be a csomagtartóba egy kötelet és egy csörlőt. Ez mindig legyen nálunk, hiszen sohasem tudhatjuk, mikor lesz rá szükségünk. Ha lemerült az akku, a legfontosabb, hogy az autót vegyük ki a sebességből, és adjunk kontaktot. Majd próbáljuk meg felemelni az egyik első kereket, és tekerjük a gumiabroncs köré többször a kötelet.

Majd fogjuk meg a kötelet, és nagy erővel kezdjük húzni, addig, amíg a kerék felpörög, és az akkumulátor életjelet mutat magáról. Ha bajba jutnánk, ezt mindenképp érdemes kipróbálni.

forrás: twice.hu

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK
loading...
Hirdetés betöltése...