[ads]

Ennyi pénz volt Győzike széfjében, amit el is vitt a NAV!


Hirdetés
loading...
Hirdetések betöltése...

Hirdetés


Az áprilisi házkutatás után, múlt héten megint kutakodott a NAV Gáspár Győző vagyona után, aki ellen költségvetési csalás és sikkasztás miatt nyomoznak. A hivatali emberek egy bank több széfjét is kipakoltatták, amikből mint kiderült, 194 millió forintot foglaltak le. Győzike azonban dokumentumokkal alátámasztva állítja, hogy az a pénz nem az övé, hanem a gyerekeié.

A hivatal egy egész napon át vizsgálta a széfek tartalmát.

Az nem az én pénzem volt. A nagymamámtól nagyon sok pénzt kaptam korábban. 2004-ben 136 millió forintot adott nekem. Ez neki nem volt nagy összeg, ő nagyon gazdag volt. Többek közt ezt a pénzt is egyszer már elvitték a NAV-osok, még 2011-ben, amikor adócsalással vádoltak minket Beával. Sokáig zárolva volt a pénz, aztán amikor visszakaptuk, akkor úgy döntöttem, hogy nekem ez nem kell, a lányaimnak adtam, és még kiegészítettem. Két éve 97 milliót kapott Evelin, és ugyanennyit Virág, ez volt a pesti széfben elzárva

– mondta a Blikknek a celeb, aki azt is elmondta, hogy a NAV azzal vádolja, hogy ő írt alá lánya helyett, ezért igazságügyi írásszakértőt rendelnek ki az ügyben.

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK
loading...
Hirdetés betöltése...