Hirdetés betöltése...

Ennyit pénz nyert egy debreceni férfi, mert Andorra győzelmére fogadott! Azt is elmondta, hogy miért!


Péntek este fájdalmas vereséget szenvedtünk Andorra ellen a labdarúgó-válogatottat világbajnoki selejtezőn. Az 1-0-s eredményre valószínűleg senki sem számított, azonban a dehir.hu szerint volt egy kivétel: egy debreceni férfi a Tippmixen egyebek mellett megtette azt, amit a szurkolók többsége elképzelhetetlennek tartott: Andorra győzelmét.

A lap értesülései szerint 1500-2000 forintos tétekkel játszott, többszörös kötésekkel adta fel a szelvényt. A legnagyobb számszerű eséllyel bíró tétje hatvanas volt, megjátszotta a félidei eredményt és a meccs végső kimenetelét is, erre kétezer forintot fizetett ki. Két 42-es oddsszal rendelkező lehetőséget is megtett, az egyik ilyen egy másik szelvényen a pontos végeredmény volt. Egy 36-os esélyű fogadása is volt, ennél a férfi eltalálta, hogy csak Andorra lő gólt, ezt egyébként kétezer forinttal játszotta meg.
 

Végül 375 ezer forint ütötte a markát.

 

A férfi úgy kommentálta a történteket, hogy azért játszotta meg az andorrai sikert, mert nagyon felbosszantotta a magyarok túlzott magabiztossága, illetve, az, hogy több esetben is lekezelően nyilatkoztak az ellenfélről.

(dehir.hu