[ads]

FIGYELEM! FÉLÁRON VONATOZHAT BÁRKI, AKI BESZERZI EZT A KÁRTYÁT!


Hirdetés
loading...
Hirdetések betöltése...

Hirdetés


A MÁV-START május 15-től október 31-ig a Balaton Best turisztikai kártyával utazók részére 50 százalékos, egy útra szóló üzletpolitikai kedvezményt biztosít Balatonfüred–Balatonalmádi és a köztes állomások (Balatonarács, Csopak, Alsóörs, Káptalanfüred) közötti utazáshoz. A kártya alapján alkalmanként legfeljebb két felnőtt válthat kedvezményes árú jegyet. Feláras vonat igénybevétele esetén azonban a felárat meg kell fizetni. Az útmegszakítás nem lehetséges, hosszabb út részbeni fedezésére nem használható fel.Az ötvenszázalékos menetjegy a feltüntetett napon érvényes utazásra, az utazást legkésőbb a rá következő napon hajnali háromig kell befejezni. A kedvezmény csak a jegyen feltüntetett sorszámú Balaton Best kártya felmutatásával együtt érvényes, ennek hiányában a kedvezményes jegyet az ellenőrzést végző jegyvizsgáló teljes árú menetjegyre egészíti ki.

MÁV Magyar Államvasutak Zrt.

KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG
Forrás :https://www.mavcsoport.hu/

A kártyáról bővebben >>

Amennyiben Ön egy Balaton Best Card birtokosa, 70 kedvezményes vagy ingyenes szolgáltatás igénybevételére jogosult a Balaton legjobb oldalán! A térítésmentesen igénybe vehető Balaton Best Card turisztikai kedvezménykártya használatával …
Amennyiben Ön egy Balaton Best Card birtokosa, 70 kedvezményes vagy ingyenes szolgáltatás igénybevételére jogosult a Balaton legjobb oldalán!

A térítésmentesen igénybe vehető Balaton Best Card turisztikai kedvezménykártya használatával a Balaton Best térség turisztikai szolgáltatói nyújtanak kedvezményes vagy ingyenes szolgáltatásokat Önnek, amennyiben a közel 50 partnerszálláshely valamelyikében szállt meg.

A kártya egy elektronikus chipkártya, melyet a szállásadó az Ön itt tartózkodásának teljes időtartamára aktivál. A kedvezmények csak aktív kártyával vehetők igénybe, az érvényességet a kedvezményt nyújtó partner ellenőrzi, a szolgáltatóknál elhelyezett kártyaleolvasóval, mobiltelefon készülékkel. A kártya érvényességének lejártát követően már nem tud kedvezményes vagy ingyenes szolgáltatásokat igénybe venni. Ezen szolgáltatások évszakonként változhatnak.

Forrás : http://www.balatonbest.hu

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK
loading...
Hirdetés betöltése...