[ads]

Teljesen padlón Rékasi, újabb fordulat a motorbaleset ügyében is!


Hirdetés
loading...
Hirdetések betöltése...

Hirdetés


Közel két éve annak, hogy Rékasi Károly motorbalesetet szenvedett, amiből még a műtétek sorozata sem tudta felgyógyítani teljesen, a  rehabilitáció még mindig tart. A színész azt már többszőr lenyilatkozta, hogy a kieső munkája, és a felmerülő költségek miatt, rossz anyagi helyzetbe került, de a napokban újra nyilatkozott, amiben sajnos ismét csak rossz hírekről tudott beszámolni… 🙁 

Rohadtul utálom ezért megdicsérni magamat, hogy jól van Rékasi, ezt is jól kitaláltad, spóroltál 200 forintot! Már nem akarok emiatt büszke lenni magamra.

És ha ez még nem lenne elég, a vétkes sofőr meggondolta magát, és visszavonta a vallomását. Ez azért érdekes, mert így jóval tovább fog tartani a hivatalos eljárás!

A vétkes sofőr egyszer beismerő vallomást tett, majd később visszavonta azt, mondván, mégsem emlékszik, ki okozta a balesetet. Érthetetlen, hogy a rendőrség képtelen lezárni egy teljesen egyértelmű közlekedési balesetet. Úgy tudom, két év után meg kell állapítani, hogy ki okozta a balesetet.

Már lassan ott tartok, hogy ezt nem lehet ép elmével kibírni. El akarom ezt az egészet felejteni, de nem tudom, mert arról szólnak a napjaim, hogy minden forintot meg kell számolnom.Régen, rengeteg munka mellett jó életet élhettem, klassz kapcsolatban Gerdával. Mindebből csak az utóbbi maradt meg”

kesergett Rékasi Károly a Blikknek

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK
loading...
Hirdetés betöltése...