[ads]

SOKKOLÓ HÍRT KAPTAK A REAL SZURKOLÓK, RONALDORÓL!


Hirdetés
loading...
Hirdetések betöltése...

Hirdetés


Olyat tehet a Real Madrid, amire szurkolói gondolni sem mernek: a nyáron eladhatja Cristiano Ronaldót. A Don Balon című spanyol napilap azt állítja, hogy a klub elnöke, Florentino Perez és Zinedine Zidane vezetőedző elégedetlen volt a portugál sztár teljesítményével az Atlético Madrid elleni városi derbin (1-1). Gareth Bale és Karim Benzema ugyancsak csalódást okozott a klubvezetőknek. Ha nem javul a teljesítményük, hármójuk közül valakit el kell adnia nyáron a klubnak.

A kritikáknak némileg ellentmond az a tény, hogy a Real Madrid három pontos előnnyel vezeti a spanyol bajnokságot, ráadásul egy meccsel kevesebbet játszott a második helyezett Barcelonánál. Zidane együttesének jó esélye van az aranyérem megszerzésére.

Ronaldo 2016 novemberében öt évre írt alá a madridi klubhoz, de elképzelhető, hogy nem tölti ki a szerződését. Azért némileg meglepő, hogy a Realnál gondolkodnak a klasszis eladásán, hiszen Ronaldo eredményes időszakot tudhat maga mögött: decemberben negyedik alkalommal kapta meg az Aranylabdát, ebben az idényben 40 mérkőzésen 35 gólt szerzett. Adódik a kérdés, hogy az említett három futballista közül miért Ronaldót adná el a klub? Az egyik lehetséges válasz: a kora miatt, hiszen már 31 éves, míg a 27 éves Bale-lel és a 29 éves Benzemával hosszabb távon számolhat a Real.

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK
loading...
Hirdetés betöltése...