[ads]

Itt az első multi, aki változtat! Az ADIDAS olyat jelentett be, ami örökre megváltoztathatja a reklámpiacot!


Hirdetés
loading...
Hirdetések betöltése...

Hirdetés


Az Adidas nem hirdet többé a tévékben, csak digitális eszközökön, és ezzel megnégyszerezné bevételeit 2020-ra – mondta Kasper Rorsted, a cég vezérigazgatója a CNBC-nek. 

Rorsted szerint a vállalat a jövőben a digitális médiára fókuszál elsődlegesen, így érve el a fiatalabb vásárlókat, hiszen jellemzően ők viselik a sportruházatokat. Egyértelmű, hogy a fiatal vásárlók leginkább a mobil eszközeiken találkoznak velünk – magyarázta. A digitális alkalmazások jelentik a kulcsot számunkra, vagyis több tévéreklámunk nem lesz. 

Rorsted tavaly ült át az Adidas vezérigazgatói székébe a Henkeltől. Terve az volt, hogy miután a digitális értékesítést teszi központi stratégiává, 2020-ra négyszeresére emelik a vállalat árbevételét. Ez tavaly egymilliárd euró volt, a cél tehát 2020-ra a négymilliárdos bevétel. A vezért korábban dicsérték, mert a Henkelnél is érezhetően nőtt az online-értékesítésből származó bevétel.

A gyár azt is bejelentette a múlt héten, hogy jelentős befektetést hajtottak végre a 3D-nyomtatás és az okosgyártás fejlesztése érdekében.

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK
loading...
Hirdetés betöltése...