[ads]

Edvin Marton másfél hete, Észak-Koreában, a diktátornak hegedült!


Hirdetés
Hirdetés betöltése...

Hirdetés


Nagyon örült Edvin Marton magyar hegedűművész, hogy Észak-Koreába hívták fellépni egy olyan ünnepségre, amelyet a 2011-ben elhunyt diktátor, Kim Dzsong Il emlékére rendeztek.

Edvin Marton a Borsnak lelkesen mesélt észak-koreai élményeiről. "Körülbelül másfél hete jöttem haza, csak pozitív tapasztalataim voltak. A feleségem nagyon féltett, nyugtatgattam, nem kell, felesleges. Tizenketten voltunk fellépők, mindenki máshonnan érkezett. Mindannyian kaptunk tolmácsot, luxusszállodában szállásoltak el bennünket, ahoová még a CNN is ment. A telefonjainkat azonban elvették, internet nem volt, fotózni nem lehetett. Egy műkorcsolyacsarnokban léptünk fel. Elképesztő színvonalas fesztivál volt, tizenkét fogásos vacsorával és biztonsági szolgálattal" – mesélte a Borsnak. Azt mondta, hogy visszavárják, ő pedig boldogan mondott igent.

index.hu

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>

Hirdetés
Hirdetés betöltése...
MEGÉRTETTEM
Adatvédelmi tájékoztatónk jogszabály változás miatt frissült, de az adatai kezelésének részletei változatlanok. A weboldalon cookie-kat használunk az optimális működés érdekében.