[ads]

Azt nem tudjuk biztosan állítani, hogy “áruló-e”, de, hogy Demeter Márta, a legjobb női magyar politikus akit eddig láttunk :), azt igen!


Hirdetés
loading...
Hirdetések betöltése...

Hirdetés


A történet röviden: Demeter Márta kilépése úgy tűnik megrázta az MSZP-t, és a szocialisták tagságát. Nyilván kellemetlen lehet megemészteni a korábbi országgyűlési képviselőjük kritikáját, miszerint a szocialistáknak nincs érdekében leváltani az Orbán-kormányt. "Nyomorult, hazug áruló. Ráadásul gyáva is" – így értékelték a nagykátai szocialisták Demeter Márta pártból és frakcióból való távozását. "Arra kaptam felhatalmazást a választóktól 2014-ben, hogy a kormányváltásért küzdjek, a jövőben is ezt akarom tenni.

Látszik, hogy sok tag maximálisan elkötelezett a kormányváltás mellett, azonban vannak olyan formális és informális körök, akiknek nem ez az elsődleges prioritás, vagy csak megelégednének egy egyszerű túlélési stratégiával, és nem markáns kormányváltó megoldásban gondolkodnak." – ezt pedig Demeter Márta nyilatkozta a váltásáról. Az is kiderült, hogy döntése hónapok óta érlelődött benne. Érdekes az is, hogy kormánysajtó Demetert egyből a Jobbikkal, és nem pedig valamelyik baloldali párttal hozta összefüggésbe, ezek szerint kormányváltó erőre is csak onnan számítanak.

A nagykátai MSZP facebook reakció:

 


 

 

A mi észrevételünk: Mivel nem ismerjük igazán a politikát, akár hiszitek akár nem, eddig sosem hallottunk erről a hőlgyről! Deee, most, hogy "celeb" lett, végre láthatjuk, merthogy szerintünk egy nagyon csinos, szexis nőröl van szó! Szóval a mi észrevételünk az üggyel kapcsolatban, hogy Demeter Márta, a legjobb női magyar politikus akit eddig láttunk 🙂 Nem csoda ha sajnálják, hogy kilépett, olyan ez mint egy szakítás 🙁

 Képtalálat a következőre: „demeter márta”

 

Képtalálat a következőre: „demeter márta”

Képtalálat a következőre: „demeter márta”

Ugye,ugye :))

Képtalálat a következőre: „demeter márta”

 

 

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK
loading...
Hirdetés betöltése...