[ads]

Elképesztő fejlesztésen dolgozik titokban a Facebook!!! A Business Insider “buktatta” le a céget!


Hirdetés
loading...
Hirdetések betöltése...

Hirdetés


Van egy titkos, új részleg a Facebooknál, ami nem kisebb célt tűzött ki magának, minthogy telepátiával és a gondolatolvasással kísérletezzen, pontosabban olyan eszközök fejlesztésével, amelyek “újfajta kommunikációs csatornákat” nyitnak meg – írja a Business Insider.

A Facebook “Buliding 8 Group” név alatt működő egységénél felpörögtek mostanában az állásajánlatok és olyan projektekre keresnek embereket, amelyek agyi képalkotással, elektrofiziológiai adatokkal és a jövő kommunikációs platformjának megalkotásával foglalkoznak majd.

Például olyan mérnököket keresnek, akik fejleszteni tudnak agyi képalkotási technológiákat. Ez egy olyan tudományterület, ami az emberi agy feltérképezésével és az agyi folyamatok megértésével foglalkozik. A Facebook már magához csábította a terület felelős vezetőjét, Mark Chevilletet a Johns Hopkins Egyetemről.

Gondolatolvasó eszközön dolgozik a Facebook

Forrás: Facebook

A Facebook leírása szerint a Building 8 Group általánosságban olyan új hardverek kifejlesztésén dolgozik, amelyek most lehetetlennek tűnnek, többek között virtuális valósággal, kiterjesztett valósággal és mesterséges intelligenciával foglalkoznak.

A vállalat nem kommentálta az új állásajánlatokkal kapcsolatos kérdéseket, de Mark Zuckerberg két évvel ezelőtti nyilatkozatai alapján arra lehet következtetni, hogy dolgoznak valamiféle agyi hullámokkal irányítható, telepatikus kommunikációs eszközön.
Csak gondolnod kell valamire és az ismerőseid is azonnal megtapasztalják, ha szeretnéd

– jövendölte akkor a Facebook alapítója.

Az egyelőre kérdéses, hogy hogy állnak a fejlesztések, de már több vállalat próbálkozott azzal, hogy fejre szerelhető pántokat készít, felszerelve speciális szenzorokkal, amelyek az agyhullámokat mérik.

(Business Insider), portfolio.hu

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK
loading...
Hirdetés betöltése...