[ads]

Az megvan, hogy “A mestergyilkos” című filmet, “A mestergyilkos” című Charles Bronson filmről koppintották?


Hirdetés
loading...
Hirdetések betöltése...

Hirdetés


Mégpedig azért, mert ma Jason Statham, olyan mint anno Charles Bronson volt 🙂 Kellett egy ilyen film Statham-nak, és úgy döntöttek nem “erőlködnek” új történettel, hanem lemásolják az 1972-es eredetit! 🙂

 

A port.hu leírása a két filmről:

Mestergyilkos ( Mechanic )

magyarul beszélő, amerikai akciófilm, 100 perc, 1972 16 éven aluliak számára nem ajánlott
 
Arthur Bishop ( Charles Bronson ) bérgyilkos az egyik legjobb a szakmában. Gyorsan, pontosan, hatékonyan, és ami a lényeg, mindenféle érzelem nélkül végzi a dolgát, érzéketlen az áldozatai iránt. Egyik áldozatának a fia, a lelkes Steve McKenna ( Jan-Michael Vincent ) csodálja a férfit, a tanítványa szeretne lenni. Azt reméli, hogy mellette rengeteget tapasztalatot szerezhet, mindent megtanulhat, ami ehhez a munkához kell. A különböző megbízások teljesítése során Bishop kitanítja őt a szakma minden fortélyára. Egyszer azonban eljön az idő, amikor a tanítvány a mester helyébe akar lépni.
 
91926_28

 

A mestergyilkos ( Mechanic )

amerikai akciófilm, 92 perc, 2011 16 éven aluliak számára nem ajánlott
 
Arthur Bishop (Jason Statham) profi bérgyilkos, aki szigorú szabályok szerint él, és mindig tiszta munkát végez a célpontok likvidálása során. A munkája professzionális tökéletességet kíván, és azt, hogy érzelmileg maximálisan függetleníteni tudja magát; Bishop pont ezen képességek miatt számít a legjobbnak szakmájában. Amikor azonban megölik Harryt (Donald Sutherland), Bishop mentorát, és egyben jó barátját, Bishop nem tudja szétválasztani a munkáját és az érzelmeit. Saját magának szabja meg a következő feladatot: meg kell találja azokat, akik Harry haláláért felelnek. A küldetés tovább bonyolódik, amikor Harry bosszút forraló fia, Steve (Ben Foster) is feltűnik, hogy elsajátítsa Bishop szakmájának fortélyait. Bishop mindig egyedül dolgozik, de nem tudja visszautasítani Harry fiának ajánlatát. A hidegvérű bérgyilkos maga mellé veszi a lobbanékony tanítványt, és különös kapcsolat alakul ki köztük. Miközben egyre közelebb kerülnek a célpontjukhoz, a háttérben egyre komolyabb ármánykodás bontakozik ki, és a veterán problémaelhárító és új társa maguk is problémává, célpontokká válnak.
mechanic-3

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK
loading...
Hirdetés betöltése...