[ads]

TRUMPNÁL BETELT A POHÁR!! RENDKÍVÜL FELHÁBORÍTOTTA ÉS ELSZOMORÍTOTTA AZ UTÓBBI NAPOK TERRORTÁMADÁSAI! HÁBORÚT HIRDET A TERRORIZMUS ELLEN!


Hirdetés
loading...
Hirdetések betöltése...

Hirdetés


Donald Trump megválasztott amerikai elnök elítélte és “szörnyű terrorcselekménynek” nevezte a berlini gázolást, jóllehet a német hatóságok hivatalosan még nem minősítették terrortámadásnak az esetet.

“Szíveink és imáink a szörnyű berlini terrortámadás áldozatainak hozzátartozóival vannak. Az ártatlan békés polgárokat az utcán ölték meg karácsonyi ünnepi készülődés idején” – olvasható Trump átmeneti stábja által hétfőn kiadott közleményben.

“Az Iszlám Állam (IÁ) dzsihadista szervezet és más iszlám terrorcsoportok nemzetközi dzsihádjukban (szent háborújukban) mindig gyilkolják a keresztényeket otthonukban, és ott, ahol imádkoznak. Ezeket a terroristákat, regionális és globális hálózataikat el kell törölni a föld színéről. Ezzel fogunk foglalkozni a szabadságot szerető partnereinkkel” – közölte a megválasztott amerikai elnök.
“Súlyosbodik a helyzet”

Trump a Twitteren közzétett bejegyzésében azt írta, hogy a hétfőn történt három incidens – a berlini gázolást, a zürichi lövöldözést és Andrej Karimov ankarai orosz nagykövet meggyilkolása – arra utal, hogy “súlyosbodik a helyzet”.

“A civilizált világnak el kell kezdenie másképp gondolkodnia” – írta.

Trumphoz közelálló források szerint, az Egyesült Államok új elnöke, rendkívül dühös, súlyosan megrázták a napokban történt terrortámadások, de a berlini karácsonyi vásáron történtek hatására, valódi lépéseket helyezett kilátásba, és már a “terroristák elleni háborúról” egyeztetett katonai vezetőkkel!

Olvass betegségekről, gyógymódokról, kutatásokról, hírekről, életmód, és tudomány kategóriában! DIABETIKA.HU >>>>>

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK
loading...
Hirdetés betöltése...